Kurumsal Bakım Sözleşmesi

Kurumsal Bakım Sözleşmesi

Müşterilerimiz bünyesinde barındırılan bilgi ve teknoloji altyapılarının sorunsuz ve standartlara uygun olarak çalışmasını sağlamak, müşteri memnuniyeti ve verimliliğini arttırmak Aycomp’ un temel misyonudur.

 

Aycomp Bakım Sözleşmesi, telefon veya e-posta kullanımlı çağrı  ve periyodik modelli olmak üzere alternatifli teknik destek hizmeti sağlamaktadır.

 

Çağrı modelli sözleşmelerde, müşteriler sözleşme süresi kapsamınca kendi bünyesinde görevlendirdiği bir personel tarafından Aycomp Teknik birimine telefon, e-posta veya Online Destek Portalı aracılığı ile  sorun bildirimi için ulaşmaktadır. Teknik birim en kısa sürede sorunu anlayarak 0-24 saat içerisinde telefon veya Online Destek Portalı aracılığı  ile soruna müdahale eder. Uzaktan çözümün mümkün olmadığı durumlarda sözleşme kapsamındaki makul sürelerde Aycomp tarafından teknik personel yönlendirmesi gerçekleştirilir. 

 

Periyodik modelli sözleşmelerde, sözleşme ile taahhüt edilen makul süre içersinde periyodik müşteri ziyareti gerçekleştirilir.  Ziyaretler haftalık veya aylık 1 kere olduğu gibi müşteri teknik personel talebi ile çağrı bazlı modelide kapsamaktadır.